Reşadiye İlkokulu

Vizyon: “Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda hedefini belirlemiş, çağdaş bilimi, teknolojiyi ,demokratik açılımları izleyebilen ,kendini yenileyebilen,kendine güvenen,milli ve manevi değerlerine bağlı ,Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş , her ortamda seçilebilen öğrenciler yetiştirerek ilçemizde ve çevremizde örnek,önder,paylaşımcı bir okul olmak istiyoruz.”

Misyon: “İlerlediğimiz yol çağdaş uygarlık yolu! Eğitmek,Öğretmek,biçimlendirmek,çevre ile bütünleşerek toplam kaliteye ulaşmak .Etkili iletişim becerilerine sahip,kendine güvenen bireyleri yetiştirmek ve diğer okullarla iletişim kurarak bilgi paylaşımı yaparak öğrencilerimize ve çevreye iyi davranışlar kazandırmak için varız!....”

Başarılar: Son yıllarda mezun olan öğrencilerimizin bazılarının okulları şu şekildedir: Adı---Soyadı Okuduğu Okul Gülsüm AVCI 9 Eylül Ünv. Buca Eğt. Fak. Türkçe Öğretmenliği Fatma AKDAĞ Burdur Cumhuriyet Lis. 12.sınıf Sümeyye AVCI Dinar Anadolu Öğretmen Lis. 11.sınıf Hasan DEMİR Eğirdir Anadolu Lisesi 11.sınıf Mevlüt ÖZER Sandıklı Anadolu İHL 11.sınıf Hacer AKDAĞ Burdur Anadolu Lisesi 10.sınıf Emine KARAÇELİK Çay Sağlık Mes.Lisesi 10.sınıf H.Tunahan TÜRKOĞLU Bolvadin Adalet Lis. 9.sınıf Hakkı GÜNDOĞDU Sandıklı Anadolu Lisesi 9.sınıf Fatma YILDIZ Sandıklı Y.Emre Anadolu Lis 9.sınıf

Saatler: 08:40- 15:00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 272 5357375

WEB - https://sandikliresadiyeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Reşadiye Köyü İlkokulu Sandıklı / Afyonkarahisar

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz,Köyün girişinde sağ tarafta yer almaktadır.Geniş bir bahçesi olup iki katlıdır.

Adres - Reşadiye Köyü İlkokulu Sandıklı / Afyonkarahisar

Ulaşım Reşadiye Köyü´ne ulaşım rahattır.Köyümüz kaplıcanın 2 km yukarısındadır.Köy minibüsleri ile ilçemize günlük seferler yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçemiz Sandıklı´ya 15 km. İlimiz Afyonkarahisr´a 72 km.